ideaal voor overkappingen, carports en tuinhuizen

Betonnen betonpoeren

Verkrijgbaar in 15 x 15 cm en 20x 20 cm. Inclusief stelplaat.

15 x 15 cm 20 x 20 cm

Betonpoeren maten

Verkrijgbaar in:

15 x 15 x 60 cm lang | Bestellen >
20 x 20 x 60 cm lang | Bestellen >

 Inclusief stelplaat.
 Mooie antraciet kleur.
In 1 tot 2 werkdagen geleverd.

Betonpoeren bestellen?

Wilt u meer informatie of een bestelling plaatsen? Bel 0183 35 30 66 of stuur een e-mail naar info@degrootbeton.nl

Profiteer van zeer snelle levering!
Voor 14.00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.

Transportkosten in overleg.

Op al onze leveringen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Offerte aanvragen

Onze antraciet betonpoeren van 15×15 cm of 20×20 cm zijn inclusief hoogteverstelling, deze gebruik je om een stevige fundering te maken voor je schutting, overkapping, carport of andere bouwwerken in de tuin. De betonpoer is gemaakt van beton en je hebt de keuze uit verschillende hoogteverstellingen door middel van een eenvoudige stelplaat.

De rechte vorm van de betonpoer leent zich uitstekend voor het plaatsen van wanden, doordat betonbanden hier goed op aansluiten. Daarnaast zorgt de rechte vorm ervoor dat het gemakkelijker is om de betonpoer waterpas te krijgen.

Het plaatsen van een betonpoer

Het is van groot belang dat je de betonpoer 15×15 cm of 20×20 cm met hoogteverstelling op de juiste manier plaatst. Indien je de betonpoer namelijk verkeerd plaatst wordt de constructie niet optimaal ondersteund met alle mogelijke gevolgen van dien. Zorg er dan ook voor dat de plaatsing zorgvuldig wordt uitgevoerd. Hoe wordt een betonpoer geplaatst? Dat leggen we je graag uit!

Het plaatsen van een betonpoer doe je namelijk op de volgende manier:

Start altijd met het graven van een gat in de gewenste afmetingen en diepte. Hierin zal je de betonpoer gaan plaatsen. Voordat je dit doet is het echter belangrijk dat je een (gewapende) funderingstegel in het gat plaatst.

Funderingstegel

Plaats vervolgens de betonpoer van 15×15 cm of een 20×20 cm op de funderingstegel en vul de poer aan door gebruik te maken van snelbeton voor extra stevigheid. Besproei vervolgens het snelbeton met water en laat dit minimaal 15 minuten uitharden.

Boven de grond

Wij raden het aan om de betonpoer minimaal 15 cm boven de grond te laten uitsteken. Dit zorgt er namelijk voor dat vocht en vuil geen invloed hebben op de poer en paal die je gaat plaatsen. Daarnaast profiteer je nog van de luxe uitstraling van deze antraciet betonpoer.

Bijna klaar voor gebruik

Monteer de hoogteverstelling op de houten staanders en draai deze tenslotte op de poer. Maak eventueel gebruik van schoorlatten om de houten staanders tijdelijk vast te zetten. Vanaf dit moment is je fundering klaar voor gebruik en kan je beginnen met het bouwen van je project.

Kies uit ons assortiment betonpoeren

Mooie poeren, snel geleverd

Een viertal betonpoeren besteld, binnen een dag geleverd inclusief alle benodigde materialen. We konden snel aan de klus! Gewoon top.